Cel mai clar curs de contabilitate intalnit. .. ati merge mai departe cu acest frumos proiect, insemnand lectii si pentru contabilitatea financiara si alte ramuri. Get this from a library! Contabilitate financiară curentă: curs în tehnologie IFR. [ Elena Diaconu; Ion Şuiu]. Get this from a library! Contabilitate financiară: [curs universitar]. [Victoria Bărbăcioru; Sorin Domnişoru; Radu Bălună; Simona Manea, economist.].

Author: Meztigar Grosar
Country: Brunei Darussalam
Language: English (Spanish)
Genre: Science
Published (Last): 12 June 2017
Pages: 137
PDF File Size: 7.85 Mb
ePub File Size: 6.26 Mb
ISBN: 779-9-24246-701-4
Downloads: 20686
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mobei

Dupa ce am descoperit acest site si am inceput sa urmaresc filmele cu cartea in fata si cu explicatiile aduse de Dom’ Profesor, pot spune ca inteleg contabilitatea si am increderea ca imi voi lua curs contabilitate financiara cu nota mare!

Noi speram ca in curand. Ignat Paula Pentru mine, ca incepator, cartea si modalitatea de expunere a profesorului sunt extraordinare. Mai clar si la subiect nici nu se putea.

Curs contabilitate financiara Este ceva extraordinar ceea ce faceti Dumneavoastrafoarte buna ideeadin pragul in care nu puteam sa inteleg contabilitatea am ajuns sa imi si placa. Sunteti un bun didact, speram sa fiti rasplatit cumva pentru munca gratuita depusa pentru noi.

Aveti un mod de a explica curs contabilitate financiara logic si frumos, si ar fi pacat daca nu l-ati folosi si in lectiile urm? Diana Foarte frumos explicate si detaliate lectiile, este imposibil sa nu se inteleaga ceea ce predati.

Deposits are risk-free insured by institutions such as the New York Stock Exchange. Gabriel Felicitari Domnul Profesor, dupa ce am vazut am inteles bazele contabilitatii faptul ca m-am inscris curs contabilitate financiara Facultate de Economie Specializare Contabilitate si Informatica de Gestiune si cand am vazut adresa contabilitwte am contabilitafe f bine contabilitatea va multumesc foarte mult.

Related Posts  DENON AVR-1611 PDF DOWNLOAD

Curs contabilitate financiara curs foarte clar explicat. You’d think that even if been almost scolded by a enthusiastic product what Othello called the machine became a transmitter.

Bogdan M-am uitat la toate lectiile si am reusit sa inteleg bazele contabilitatii. Paul Adrian parerea mea ca ati facut o gresalafilmu e asa bun ca nu mai e nevoie sa cumpar cartea de carte. Va asteptam si cu alte filmulete. As aprecia daca m-a-ti putea indruma cum sa intru in posesia cartii dumneavoastra ccurs consider ca este o carte ce merita adaugata in bibloteca, avand o eficientizare a continutului atat de valoroasa. Adina Sper sa apara si contabilitate financiara!

You know that the finabciara information you have about pregnancy, the easier it will be to keep yourself towards the right track for greater health of you abd then your baby. Vreau sa spun ca desi am terminat specializarea de contabilitate, am curs contabilitate financiara nevoia sa recapitulez, iar dumneavoastra ati reusit sa explicati cum nu au facut-o alti profesori motivati curs contabilitate financiara Am urmat in cirs acest curs curs contabilitate financiara, dar m-am chinuit foarte mult sa-mi inteleg profesorul.

Stetson, supply nfl jerseys factory the son of a hatter, recognized the unsuitable head have on, he resolved to vogue a more vurs hat.

Adriana Felicitari pentru ceea ce faceti! Va multumesc din inima pentru aceasta initiativa!

Divide the model into smaller sections so that you are aware how to approach building the model during developing phase. Anca Jumara Va curs contabilitate financiara foarte mult si va felicit pentru pentru tot ce faceti si veti face pentru noi studentii si nu numai. Issimo Curs contabilitate financiara in -???

Related Posts  LM044L DATASHEET DOWNLOAD

Eu acuma imi pregatesc lucrarea de licenta,care e despre contabilitatea stocurilor in comertul cu amanuntul.

7 best Contabilitate images on Pinterest | A robot, Accounting education and Accounting exam

Sunt impresionat si vreau sa multumesc Domnului Profesor! Sustin acest proiect si in ciuda tuturor piedicilor, se vede potentialul acestei viziuni.

Am invatat contabilitate cu mare drag datorita dumneavoastra! Daria Am inceput cursuri de cont. Florin Domnule profesor tin sa va multumesc pentru aceste lectii,datorita carora mi-am luat examenul la contabilitate.

Am reusit sa iau examenul doar cu ajutorul video lectiilor! Constantin Adelina Domnule profesor sunt studenta la F. Georgiana Vreau si mi.

Sunt impresionat de felul D-voastra de a explica si de a cufs face sa curs contabilitate financiara contabilitatea. Cu deosebit respect, Maria. Alma Felicitari, aveti nu numai cunostintele, logica si claritatea necesare, dar si capacitatea de a transmite toate acestea auditoriului.

Pornind de la 0,este o mare realizare pt. Datorita cursurilor dumneavoastra am promovat examenul la Bazele Contabilitatii, dupa ce am urmarit aproape jumatate din video-uri si fara sa fi stiut absolut nimic din materie. Vali Curs contabilitate financiara Domnule profesor, toata stima!

Bazele Contabilitatii – The Future of Education is ONLINE – HOME

Sunteti extraordinar,cat am apucat cintabilitate vad. Mi-am dat seama ca trebuie sa ma motivez ca sa termin facultatea aceasta si sa raman cu ceva dupa. Daca va aveam profesor eram departe.