Bismark, 1/ din revista Hachette. By Asociatia Modelism Alba, IPMS Romania · Updated about 2 years ago. Work in progress – Ionut Daian. Already tagged. revista modelism tehnic. Modelism Modelism Modelism Modelism Modelism Modelism Modelism. Modelism – Dec 10, • Public. Photo: Revista Modelism Photo: Nava de linie Razboieni. Photo: Nava Randunica. Photo: tun maritim.

Author: Tebei Kagarg
Country: Somalia
Language: English (Spanish)
Genre: Personal Growth
Published (Last): 26 April 2017
Pages: 388
PDF File Size: 6.59 Mb
ePub File Size: 8.73 Mb
ISBN: 738-7-16870-117-8
Downloads: 9645
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zuzragore

Postat 19 September – Speram ca vom castiga increderea cititorilor si astfel revista va avea o aparitie cat mai indelungata.

Insfarsit revista modelism initiativa care s-a coagulat. Jul 28 Pentru inceput revista va aparea o data la doua luni.

Sterge din topic Postarea va fi stearsa definitiv din acest topic. Ma bucur ca ,se poate totusi misca ceva si in Romanica noastra ,cea revista modelism toate zilele! Cititorii care doresc sa ne contacteze pentru colaborare o pot face folosind adresele de contact din caseta redactionala. Sunt interesat revista modelism abonament.

Related Posts  AVR SX460 PDF

Hai ca incepem sa strangem de abonamente!

5,×2, pixels | Modelism | Pinterest | Aircraft, Airplanes and Aviation

Si, luat-o ca pe un indemn, o revista nu poate fi mai buna decit colaboratorii ei! Revista noastra se adreseaza revista modelism celor care au o minima afinitate pentru modelism si istorie militarachiar daca revista modelism construiesc machete sau nu studiaza aprofundat istoria. Machete, modelism, hobby – cartula.

Spor si succes revista modelism mai departe. Aceasta postare a fost editata de horia: Cum apare, am si inhatat-o. Community Forum Software by IP.

Postat 18 September – Skin si limba Tema: Sa fie intr-un ceas bun. Incepand cu prezentul numar si continuand cu urmatoarele incercam sa venim revista modelism intampinarea pasionatilor tuturor ramurilor de modelism morelism articole cat mai detaliate in ceace priveste modalitatile de constructie si revista modelism folosite, articole ce vor contine si o mica istorie a modelelor prezentate.

Revista modelism revisga fii subiectele cu tematica romaneasca, atat in modelism cat si in istorie militara deoarece exista subiecte inedite care merita revista modelism atentie deosebita si o promovare pe masura. Speram astfel ca toti pasionatii de aeromodelism, navomodelism, rachetomodelism, modelism feroviar si alte ramuri ale modelismului vor gasi in aceasta revista un mod placut de a redescoperii subiecte inedite.

Related Posts  KATHY SIERRA SCJP 1.7 EPUB DOWNLOAD

Unde apare,mai corect cum ajungem la ea?

Forum -> Modelism International (Wandet)

Cam atat pentru inceput, ne revedem la numarul 2. Daca si dumneavoastra aveti incredere in noi si modeliism sa sustineti aparitia revistei, va asteptam sa va abonati.

Primul numar il pun revista modelism rama,la loc de cinste adica in”camera copilului”langa vitrine. Privitor la partea de istorie militara vom incerca, pe langa subiectele clasice sa ne apropiem si de cele militare reflactate in numismatica, filatelie, medalistica sau cartofilie.